Respect

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamt Pagi uolls..
sebelum ke cafe pagi ni untuk menikmati sarapan pagi...
meh nak hidangkan uolls satu perkataan yang semua orang nak..
Apa dia?
RESPECT..
Kalau kita tengok, semua orang nak di hormati..
tidak kira lah dalam apa juga situasi atau keadaan...
tetapi sedar atau tidak...

Pernah atau tidak kita respect orang di sekeliling kita...
Fikir² kan laaaa... :)


-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. ramai sgt yg nak org hormat dia tp dia sendiri???? hmmm

    ReplyDelete
  2. susah kalau dpt jenis org yg nak hormat die jer tp die skit pun xde nak hormat org..camner tuh..

    ReplyDelete
  3. hmmmm kite hormat org tp kadang tu org tak .... nasib2 la ...

    ReplyDelete
  4. Tulah kan....kalau kita nak org respect kita, kita kenalah respect org....tp kalau org tu buat pasal dgn kita, camne kita nak buat tu Neiyl....

    ReplyDelete
  5. Kalau kita nak orang respect kita, kita kenalah buat perkara yang sama.. ;)

    ReplyDelete
  6. hormat ni kena dicari.
    dgn cara kita hormat org.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...