Terjebak dalam kumpulan pink

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Uolls kesayangan hamba...mohon maaf hari ini tak sempat nak BW lagi..
InsyaÁllah malam nanti nieyl balas kunjungan yang mana tinggalkan jejak tu ya...
Kadang² diri ini rasa sangat kagum dengan silaturrahim yang terjalin..
Di antara MIL dgn jiran² sebelah rumah...
Segalanya we all do together..
Tidak kira apa sahaja..terutamanya bila kenduri..

Sebab apa kagum, sebab kawasan taman..rumah teres..
Mungkin selalu kita tengok kat area kampung..
tapi ini rumah teres..taman..mungkin kat tempat uolls pun ada jugak yg mana nie kot kan..
Sejak² menjadi menantu,selalu jugak join dgn golongan mak² nie..
last week birthday salah seorang kawan MIL..jiran MIL jugak..
just plan dalam wassap je pun...
Tp sebab semangat kejiranan tu kuat...
terjadilah jamuan makan²...
satu rumah sediakan 1 jenis makanan...

yg tak tahan nye...ade request dari besday girl tau...
tema pink..so, kena pakai baju pink gitu....
wah..mak² nie...cute miut semuanya berbaju pink..
Sebelum bersurai...take picture dulu...
kenangan..I Love it...


-LOVE uolls-
 

2 comments:

  1. wahh... tak sangka mak3 pnya bufday pn nk buat tema juga.. hehe. tp baguslah baik ngan jiran kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...