08 August, 2015

Tak berseni pun..simple² je..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Rasanya time update blog nie ramai yang dah lena tidur kot kan..
tapi rasanya ada lagi yang tak tidur nie..
sebab nampak ada yang masih gigih update blog pagi² nie..
Okeylah sebelum cerita nie basi..Meh nak share..

Raya ke-7 pakat pergi perak..my brother nak tunang..
so,bergerak dr putrajaya lebih kurang pukul 9 lebih jugak la...
Macam biasa selfie dlu..hihi..
uolls jgn muak yea..haha..
Dalam perjalanan,maybe raya lagi kan so tak banyak kereta time tu..
So,en.suami drive pun very the romantik okey..haha..
Sebab kalau ikut kan,pukul 12 tu dah sampai la ke gopeng..
Okey ini lah dia my bakal kakak ipar..Insya'Allah on Disember nie..
Hantaran 5 balas 7..
Yang warna purple tu perempuan kepada lelaki..
krim pink tu lelaki kepada perempuan..
Simple² je untuk bertunang nie...

Actually, semua hantaran tu nieyl yang buat..haha...
termasuk belah perempuan jugak..haha..
Tapi terlupa nak amek gambar hantaran purple tu..

Hantaran Belah Lelaki Kepada Perempuan

Buah-buahan
Bekas cincin

Mandian
Beg super cantik..suka...
Ada satu lagi KEK..tapi kek amek kat gopeng..
Sbb jalan jauh takut nak bawak dr selangor..
Sat lagi sampai gopeng,tinggal bunga je..hihihi...

sebelum diri ini terlupa..
Sorry sesangat kebelakangan nie ada follower yg tak boleh view blog nie..
nieyl pun tak tahu apa masalahnya..
apa yang pasti bila nieyl remove iklan nuffnang..
dia baru okey...

Terima kasih sangat kat 2 3 org follower..
yang inform nieyl kat emel,kat komen,kat fb pun ada...
nieyl sangat hargai...patut la kebelakangan nie..
bilangan visit follower makin menurun..
ALhamdulillah..hari ni meningkat kembali..
terima kasih semua...

-LOVE uolls-
 

4 comments:

  1. blogwalking
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Kreatif buat hantaran
    CK nsb baik ada sepupu yg tlng buatkan hihi

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya siapkan gubahan hantaran...sweet!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)