Turn bercuti =)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi uolls semua..
semua dah kembali bekerja ke?atau ada lagi yang masih bercuti..
Apa² pun selamat bercuti pada yang masih bercuti..
selamat bekerja..kepada yang dah start kerja tu yea..
semalam dah start bercuti raya..
wah..orang dah naik bekerja..diri ini baru terhengeh² nak bercuti kan..
tapi heaven kot bercuti selepas orang lain naik bekerja...
feel dia lain macam sikit...haha :P
Insya'Allah next week monday baru naik bekerja kembali..
walaupun tuan punya blog nie bercuti..
teruskan mai sini okey...=)
Pagi nie jam 8.30 pagi nak bergerak ke perak..
ada majlis family kat sana...
so, uolls yang singgah sini...doakan semoga dipermudahkan segala urusan di sana k..
-LOVE uolls-

 

2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...