Cairkan darah pekat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi..bos dah selamat bercuti dah arini..cemburu betul..haha..
Tak apolah bos..kampung jauh kan..hihi.. kita kampung dekat..
khamis pun masih bekerja lagi...

Okey la uolls smlm doktor kata darah en.suami masih lagi pekat..
yang lain xde masalah..ekoran dr itu...isteri nie puas lah menggoogle..
cari apa² info pasal nak cair kan darah nie...
selain daripada makan ubat² tu kan...

So,bila dah tahu serba sikit nie..Boleh la balik nanti prepare untuk masak berbuka..
raya pun lagi beberapa hari aje lagi kan...
semoga en.suami kembali sihat..Amin...
 

7 comments:

  1. good article! sally tak tau pun,...pernah jugak org tya dulu...

    ouh! btw, semoga hubby akak cepat sihat!

    ReplyDelete
  2. Semoga En. Suami Nieyl akan kembali sihat..

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh suami akak. Nice sharing !

    ReplyDelete
  4. samelah kita, kita pun kerja lagi kamis tuh pon.... bagus sharing ni akk :D btw, selamat hari raya yer :D maaf zahir dan batin dari JINDRISSKA :D muah!

    ReplyDelete
  5. semoga encik suami akan segera sihat sebelum raya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...