Royal Floria Putrajaya Part 3

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Petang² jumaat nie santai² sikit buat kerja..
Sebab mood dah ke laut...dengan en.husband ada kat penang..:(
tak pernah berpisah jauh mcnie...hari ini kat rumah di temani nieki,mieka ngan patcy je laaa..

Okey la...mood cuti dah sampaikan...
so,petang nie jugak nak abiskan cerita pasal floria nie...
sebab nyer next week kita cerita benda lain pulak okey!

Selepas ZON B...nieyl dah tersesat...sebabnya cuaca dah terik...
kepala pun dah start sakit...jadi,ZON mana masuk pun dah tak tahu..hahaha..
Cantikkan?ha..jgn tanya yea bunga apa..:P sbb x tau..hihi
 Comelkan anak² itik nie...popular dieorang nie kat floria...
 Kipas nie tahun lepas pun ada jugak..
Comel je bear warna hijau...hihi
Kebanyakkannya bunga orkid di ketengahkan..
boleh dikatakan hampir setiap tempat...
Konon nyer nak pergi floria..nak masuk la spring winter nie..
ha..amekaw!beratur panjang gila...dengan panas lagi..hihi...
siapa yang jenis bersabar tuh..dapat la masuk..macam nieyl ni...tgk je dr luar...hihi
 belangkas berdua nie..bukan main lagi..2 2 anak buah umur sama...
 Bila dah panas² tu mcm biasa carik tempat aircord..
ternampak la kelab kucing nie..kalau yg x tau,nieyl mmg peminat kucing dan ada bela 3 ekor kucing persian..
Tapi xde yang best pun kat dalam tempat kucing nie...
sbb pada nieyl,kucing nieyl lagi comey n gebu kot..hahaha :P

Lepas tgk kucing...perut dah lapar...
berangkat pulang laaaa....okey la itu je cerita floria tahun nie...:)
harap uolls suka lah tgk gambar² yg sempat nieyl snap tuh...

seindahcerita: rindu kat husband :(
 

10 comments:

  1. ezzu p yg thun lepas...thun ni xde masa..huhu

    ReplyDelete
  2. waaahhh,, best nya.. mesti cantik bunga² tu... hihi

    ReplyDelete
  3. takde peta dorang supply ke? hehe..
    summer winter tu macam menarik je, bestnya.
    kalau sy p, memang sy sanggup redah. huhu

    ReplyDelete
  4. kipas tu cantek...penah jogging lalu situ...cantek je

    ReplyDelete
  5. tak berkesempatan nak pegi. jauh sgt rasa hiihihihi

    ReplyDelete
  6. aida x dpt gi spt yg dirancang.
    sabtu tu ijat demam kuat :(
    batal rancangan. dok umah aje hu hu hu !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...