Nak buat tak pernah nak jadi..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat Pagi semua....
hari ini pakai casual..Blouse warna coklat..
long skirt hitam dan tudung ala fareeda pink+hijau+coklat..
warna ceria pagi ini walaupun sepatutnya rabu adalah hari biru :)

Minggu ni hari selasa n rabu ada jualan kat bangunan MSW nie..
so,semalam lepas lunch tu jenjalan cuci mata...
memang niat nak cuci mata aje...
sampai makan tester haha..org bagi kita makan aje lah kan...
sekali...adoiii...tergoda akan kelembutan dan kesedapan nyer..
jd nyer..melayang rm10 jugak laaaa...

Tak apa lah..sbb pernah try buat..tak menjadi...
so,tak payah nak berangan nak buat lagi..
beli aje laaa... dalam satu bekas tuh ada lebih kurang 22 biji...
Apa dia?hihi..creampuff laaa...yumyum....

abaikan watermark tu ye...sbb itu watermark tok gambar kat instagram..
gambar asal kat komputer kat rumah :)
so,lunch nant nak shopping lagi kat jualan tu..
tapi tak tahu lagi la nak beli apa..:)
Sesiapa yang kerja kat Jabatan Kastam,Jabatan Akauntan,MOF meh la..
dtg cuci mata kat sini :) 

seindahcerita: tgh berlawan ngan syaitan yang berhayut² kat bulu mata nie hah
 

12 comments:

  1. kita buat tak pernah nak jadi.. gemuk2 jer.. hahahha

    ReplyDelete
  2. adoiiii.. terliur tengok gambar creampuff tu.. sedapnyaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  3. huhuhu...sally ada buat...tapi ikut japanese punya resepi...nnt sally share kat blog...just dia tak keras la...lembut gebu je :D

    ReplyDelete
  4. Akak dua kali buat xjd..terus xbuat dh..

    ReplyDelete
  5. tempat akak plak setiap jumaat jualan ...tapi tu laa xde makanan2 jual..sebb org kafe tak bagi..takut tak laku makanan dieorg le tu...hampeh jekkk...tempat akak isnin pasar tani....jumaat jualan puspanita tu....baju budak2 mmg byk gile laaaa.... tudung2 pun.....akak jarang gi.... tapi kalo pasar tani wajib pegi sbb nak beli sayur2 kekekeekke....

    opis abang akak pindah kat c2 nieyl.... die lagi suke kat sane sebab tak sesak sgt kereta pagi2....

    ReplyDelete
  6. terliur tengok... huhuuu dah lama tak makan

    ReplyDelete
  7. nampak sedap.. kalau sy balik umah kakak sy dia selalu bwk balik.. tapi sy xbrapa sgt mkn.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. Sedapnya. hritu penah buat . jadi la jugak . sebab sikit kut tu elok je. alau kuantiti banyak gamaknya tak jadi la . hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...