Kalau tengok kena telan air liur je tau!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat petang uolls..
Putrajaya hujan nampaknya di luar..dalam bangunan nie pun terasa mendung..
walaupun diterangi lampu kuning nie...

Dari last week tgk blog anum tayang gambar² kat cameron..
dengan strawberry lagi..aduhai...nafsu makanan tak boleh nak di tahan dah..
last week pergi cari juga kat Jaya Grocer...
harga agak mahal ckit laaa...so,klu nak beli strawberry ni cari yg merah²..
dia kurang masam ckit..mcm nieyl beli nie harga die dalam Rm12.++ lah...
dalam dia ada lebih kurang 10-12 biji cmtu laaa...

So,kat rumah memang ada stok coklat..
so,apa lagi cairkan la coklat...
hidang dalam pinggan..makan sambil tengok running man..huhu...

Hilang rasa terliur..hihihi...

seindahcerita: strawberry yg merah² tu manis...sedap..:P
 

12 comments:

  1. Sampai hati t.t merahnyaaaaaaaaaaaaaa. haha

    ReplyDelete
  2. hehehe sory tau.. nie betul2 terliur nie
    haha

    ReplyDelete
  3. sedapnya tgk warna merah ni kan

    ReplyDelete
  4. aduhhhh.....kecesss puasa tau :)

    ReplyDelete
  5. ok mampu telan air liur je. huhu

    ReplyDelete
  6. PG tak berapa sangat makan strawberi. manis sangat kan :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya strawberry coklat... huhuhu

    ReplyDelete
  8. saje je tau nieyl fokus dekat2 stoberi tuh...saje je kan..;p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...