Festival Ramadan Putrajaya 2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bila tiba bulan ramadan pelbagai acara yang dirancang untuk rakyat Malaysia..
So,kali ini festival Ramadan Putrajaya 2015 membawa..
EXPO JUALAN BARANGAN HARI RAYA TERBESAR DI PUTRAJAYA..
detail seperti di bawah..

Bukan itu sahaja kita ada jugak..
EXPO RAYA TERBESAR DI PUTRAJAYA
detail seperti dibawah..

seindahcerita: tanda dalam kalender anda :)
 

9 comments:

  1. kalau nak puasa ni teringat bubur lambuk.. hehehe

    ReplyDelete
  2. best ni tp kalau bazar ke expo kat putrajaya ni satu je yg malas, parking susah dgn org ramai. leceh.

    ReplyDelete
  3. akak ade bace gak tu.....wahh meriah lee putrajaya....

    azam akak plak tahun ni tak mo masak laa buke...gi masjid buka sana jek kakaakakakaak...ehhh menu kat masjid2 putrajaya sedap2 org kate nieyl...jom kite...leh jimat gst kakaakakak

    ReplyDelete
  4. bestnyeeeee..tp kenapa jauhhh sgttt..agak2 boleh berpiknik kat sana x?

    ReplyDelete
  5. Dekat dengan rumah mak ni..Sure la singgah..Hihihi...

    ReplyDelete
  6. best nyer,nieyl...
    tapi aida sure x dpt gi, asben kurang suka gi tempat ramai2 org ni hu hu hu...
    aida suka aje all the time!

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan

    http://pemudattbc.blogspot.com/2015/06/ramadhan-bulan-makanan-atau-bulan.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...