Weekend yang sibuk..


Selamat Petang Semua...
Tgh buat apa tu..petang² macam nie...tinjau kat luar..mendung nampaknya..
Oklah tak nak merepek sangat petang² nie..
sebab mood nak pulang ke rumah dah tiba..huhu..
mentang² lah balik pukul 4.30 kan..kan...hihihi..

Oklah weekend yang lepas nieyl mmg sibuk ngan wedding anak buah sulung nieyl..
Perempuan pulak tuh..nasib baik lah rumah kakak kat Petaling jaya je..
tak ade la jauh sangat..kalau dari rumah tuh lebih kurang 45minit cmtu tapi..
itu kalau tak jem la..almaklum la ikut puchong..mls nak ikut highway mex jauh ckit..

Petang nie nieyl share 2 picture dulu yea...hihi..
esok nieyl start cerita berserta gambar²..
blog tak best la kalau tak ade gambar kan..hihi..:)
Cantik tak??
Simple tapi nice kan..hihi..(DIY)

seindahcerita: seharian opis kosong tak ada orang..tinggal 3 org PA je kat opis :)

1 comment:

  1. assalamualaikum ... salam perkenalan, kalau tidak keberatan , jemput join Giveaway 2015 oleh Norzi beautilicious House di http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2015/03/norzi-beautilicious-house-giveaway-2015_17.html

    banyak hadiah seperti dresses, jubah dan leggings . Terima kasih

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...