Jaga Hati Sendiri

Assalamualaikum....

Sejak berpindah ke Putrajaya nie belum lagi lah punch card merah..
hari ini kira dalam sejarah, sampai depan mesin punch card 7.31 hampeh betul..

Selsema menjadi-jadi pulak hari ini..suara pun dah tak semerdu sebelum nie...(ee..perasan..)
Musim sekarang nie hujan panas hujan panas...Uolss takce care yea...

Dalam hidup kita ini mesti kita pernah terdetik di hati kita..ayat nie..
"asyik kita je nak jaga hati dia,hati kita nie siapa nak jaga"
baik punya senyum keldai ni yea...

Menghappykan diri sendiri itu terapi yang paling baik kot kan...:)
seindahcerita: doakan nieyl kembali sihat secepat yang mungkin yea...





11 comments:

  1. Hanya kepada Allah kita dapat meminta supaya hati kita sentiasa dijagai.
    Salam Jumaat

    ReplyDelete
  2. inshaaAllah ...semoga cepat sembuh dik ....

    ReplyDelete
  3. get well soon nieyl..akak pun xsihat nie..take care okayh...

    ReplyDelete
  4. semoga nieyl cepat sembuh.. cuaca macam sekrang nih kita mudah kena batuk, selsema dan demam.. apapun take care tau..

    ReplyDelete
  5. Huhu toi tu.. asyk jg ati org smpai ati sndiri.trabai xleh gak =)

    ReplyDelete
  6. ..AS SALAM.. teringat pula time pertama kali di puterajaya dulu ... bertolak dari rumah sewa di equine park.. jam 7.oo pagi sampai office 12.20 tengahari.. sesat..hee..hee

    ReplyDelete
  7. Moga cpt sembuh..byk mnm air cuaca x menenty

    ReplyDelete
  8. Semoga baik2 sahaja....salam dari BUNDA..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...