4kg kenapa..

Assalamualaikum..

Macam gempak je buat tajuk macam tu kan..haha..ngada2 la sangat...
Sebenarnya kebelakangan nie mood memasak dan makan memang ke laut..
Boleh kira lah berapa kali je dapur tu berasap..

So,last perut di isi pun time lunch...
tapi tak expect pun nak turun kan berat badan nie..
tapi entah macam mana, weekend aritu tergerak hati nak timbang..
peh!kurang 4 kg dengan tidak sengaja.. terkejut nenek okkk...

Alhamdulillah..

Bila suami ada di rumah petang2..ketebalan mood malas masak tuh..
terhakis la pulak..haha..buka peti sejuk tengok ada daging kisah..
ada pula ubi kentang,bawang,cili api...ape lagi...
buat resepi sendiri la nampak nya...

Tadaa...
Cucur daging...


Sedap jugak rasanya...walaupun main campak2 je pun..
asal boleh makan je..hihihi...

seindahcerita: Kalau tak suka baca...jgn follow yea..:)












5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...