Yeay..workstation dah siap..

Assalamualaikum..

Pagi-pagi datang kerja ada 2 perasaan.. yang pertama sangat happy bila workstation dah siap..
network dan power semua dah boleh di gunakan,jadi dah boleh buat kerja seperti biasa.
Yang keduanya,sedih sebab malam tadi nieki (kucing) terlepas dan hilang sampai skrg tak dijumpai..
Balik kerja nie nak teruskan misi mencari dia di seluruh kampung..:(

Ketepikan sekejap kesediham tuh..walaupun dalam hati dan otak nie dok fikir psl nieki..

Ini workstation nieyl yang baru..sangat la open tak macam dulu lagi privasi giler..
tak apa la nak buat mcner kan...amek aje la orang dah bagi tempat nie..daripada tak ada kan.
ha..jadi jangan nak bising kenapa meja ku penuh ngan barang2 perhiasan yang comel2 yea..
nie baru sikit...belum keluarkan semua lagi...hihihi..
Skrg nie tgh senaraikan barang2 nak di beli gaji nanti..haha..untuk memberi keselesaan ketika bekerja
apa dia?hihi..
1)speaker
2)mini radio
3)bunga perhiasan meja
4) macam2 lagi..

Oklah...untuk first entry nie yea..nanti update lagi..
bye..bye..

seindahcerita: Semoga nieki kembali..:(

3 comments:

  1. vavavava..workstation baru..alaaahhhaaaiiii, akak pun risau jugak nie..harap2 jumpa..

    ReplyDelete
  2. Oklah tu Nieyl - kakak tengok cantik dan selesa juga tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...