Quality time

Assalamulaikum...

Selamat pagi..selamat bekerja di hari isnin..
Hari ini bermula episode bawa bekal ke opis..hihi..
atas sebab makanan di cafe sangat2 la mahal...klu nak makan pun mungkin time lunch je..
kalau bekpes ngan lunch je dekat rm20..wow!pengsan..haha..

Oklah lupa kan pasal makanan yang mahal tuh..
rasanya dah lama x update pasal my handsome boy nie kan..
Last week plan last minit sbenarnya...nak ajak tsaqif g picnik..
ala..kat area picc tuh je pon...x jauh...hihi..
sebab la abiskan masa bersama lebih kurang 1 jam lebih jugak laaa...

so far,tsaqif still kenal mama dia,walaupun jarang2 jumpa..
mungkin sebab dari kecik dah selalu ngan dia...so,bila dia dtg kan kita...peluk kita tuh...
rasa mcm Ya Allah...dakapan seorang anak...
tsaqif with mama..skrg nie tsaqif dah minum susu formula...
makan bubur..so,pasnie klu tinggal ngan mama...dah x yah risau sgt daaa kan...
nak bawak g jenjalan pun dah x risau daa.. :)

Perkembangan tsaqif skrg nie..
sangat aktif...semua benda die nak masuk mulut...
asyik nak berpaut kat org..maybe nak belajar berdiri...

Syukur Alhamdulillah...
Semua anak mama membesar dengan penuh kasih sayang..

seindahcerita: semoga mama jugak di kurniakan anak..:)

4 comments:

  1. inshaaAllah nieyl ...aku doakan semoga ko murah rezeki

    ReplyDelete
  2. gulp biar betul mahalnyer nieyl...akak ni kalo bekpes standar tak lebih dari rm5....lunch pun same gak...ye la sebab akak tak amik nasi kot...tapi kalo laa sampai rm20 mmg tecekik akak dengar...mmg patut bawak bekal...jimat byk...

    ReplyDelete
  3. semoga lepas ni rezeki Mama nieyl plak...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...