Semangat baru

Assalamaulaikum...

Nieyl terpaksa buat auto publish di rumah sebab kat opis segala network dah ditutup..
untuk dipasang ke opis baru. Walau bagaimanapun still kena duduk di opis lama..
Insya'Allah next week baru ke opsi baru di Sri Wilayah Putrajaya..
Jadi warga putrajaya la...hihihi..
Alhamdulillah percubaan pertama dalam bisnes online mendapat sambutan..
Sekarang dalam projek ke dua..Masih dalam perancangan..Moga dipermudahkan segalanya..


Semangat baru isnin duduk di lantai beralaskan tikar..huhu..
Sedey nyer laaa..

seindahcerita: semangat baru menjana income...:P


7 comments:

  1. semoga Allah permurahkan rezeki nieyl...insyaAllah..amin..;)

    ReplyDelete
  2. Semanagt baru di tahun baru itu yg terbaik Nieyl
    Online business pun makin baik itu yg terbaik
    Duduk tikar ni sementara aje..

    ReplyDelete
  3. goodluck semoga murah rezekis elalu

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaa... saya suka dok Putrajaya... bahagianya hidup kalau dapat duduk kat sana.. tak sesak sangat tak lapang sangat... sedang2 jer

    ReplyDelete
  5. semoga murah rezeki. jeles dengan mereka yg suka dan pandai berniaga. huu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...