Bizi di hujung tahun

Salam semua..
Selamat pagi..
Smlm nieyl Mc sbb demam,selsema..batuk..
so,arini gagahkan jugak dtg keje..
Wlaupun pagi nie lewat 10 minit sampai opis..
gara-gara bdan tak berapa nak sihat..

Musim hujan skrg nie..
jadi jaga kesihatan uolls ok..
hujung-hujung tahun nie..org lain sibuk yg lnpt la..skt la..
nieyl kat sini sibuk mengemas bilik..
bukan sbb suke2 nak kemas...
tapi terpakse kemas..
berikutkan start januari kiteorg dah pindah ke opis lain..
wah!parah rasanyer nak mengemas...

Disebabkan 30 dan 31 Disember nie hari terakhir berada di bangunan nie..
nieyl terpakse kemas awal..clear kan ape2 yang patut...
sbb hujung bulan nie nak cuti panjang..
jadi,klu boleh x nak susah kan org lain nak tlg kemaskan barang kite..
termasuklah barang2 bos kite..

Pindah opis mcm pindah rumah dah rasanyer...
nampak je sikit barang..sekali selongkar..
amekaw...berkotak2...
hari ini misi membuang kertas2 yang x berguna...

PENGUMUNAN
kepada pemenang tempat ke-3 dan saguhati ke-2..
sila emelkan detail anta pada saye secepat mungkin..
last date adalah esok..sekiranya saya tidak menerima emel dari anda..
Saya berhak untuk membuat undian semua bagi mencari pemenang baru untuk
tempah ke-3 dan Saguhati ke-2..
harap Maklum..

seindahcerita: penat kenduri kawen belum hilang lagi

2 comments:

  1. Part mengemas ni smp boleh sakit bdn. Sue pun dah rasa dulu masa pindah rumah dulu. Demam selsema mai beli vit c shaklee..ehehehe..smg cepat sembuh ye..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...