Harapan adik ipar

Salam..
Selamat Pagi semua..
Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan semalam..

Di pagi yang indah ini..
nieyl nak mohon kakak-kakak..
Adik-adik..follower2...
Doakan kan kakak ipar nieyl..

Ceritanya..

4hb Nov di arahkan untuk masuk ke wad..
5hb Nov sepatutnya due bersalin..
tapi baby still tak nak keluar lagi..
Doktor nak masukkan ubat..
lepas checkup kakak ipar di sahkan kena demam denggi..
jadi,tak boleh masuk ubat lagi..
6hb Nov iaitu smlm..
Doktor kata sel darah putih rendah..

Pagi ini nieyl tanya kakak ipar..
Dia kate masih tunggu doktor datang melawat..
Sian dia..risau..
Dengan anak pertama dia kat rumah tgh demam jugak..
Buat masa nie tiada lagi tanda2 nak bersalin..

Sama-sama lah kita doakan kakak ipar nieyl yea...
Semoga semua nya baik2..dan bersalin dengan selamat..Aminnn..
terima kasih semua...

seindahcerita: tak sabar nak tgk muka anak buah ke 23 hihihi

8 comments:

  1. Besar juga ujian buat SIL Nieyl
    Anak demam di rumah, dia di wad kena denggi dgn tunggu baby yg dah due
    Moga diberi kekuatan dan kesabaran. Doa kakak juga mohon semuanya baik-baik hendaknya..

    ReplyDelete
  2. semoga kakak ipar selamat dan dipermudahkan nya

    ReplyDelete
  3. Kirim salam pada kakak ipar tu... semoga selamat melahirkan dan membesarkan...

    Salam Singgah

    ReplyDelete
  4. ya Allah nieyl.... tekejut akak bace...kite doa yg terbaik utk akak ipar nieyl yeak...hope tak berlarutan bende nieh....

    nanti ape2 hal update yek perkembangan terbaru kakak ipar nieyl....

    ReplyDelete
  5. ya Allah..besarnye lahai dugaan..

    semoga allah permudahkan ye segala urusan sil nieyl..amin..

    ReplyDelete
  6. semoga Allah permudahkan semuanya
    aamiin
    so, mcm mna skrg dh bsalin ke?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...