Survey - survey untuk wedding


Salam..
Selamat pagi semua..
dah bekpes?nieyl sambil taip..sambil makan..
Sbb pagi tadi x sempat nak bekpes..

ha..jgn terkejut pulak ngan tajuk tu yea...
bukan tok nieyl pun yea...
ni tok anak buah nieyl yg nak kwen bulan 3 nanti..
anak buah pertama kan..
so,byk benda nak bantu..

Last week baru try survey 2 butik kat PJ..
so far,tiada yang berkenan di hati..haha
over kan makcik die nie..
padahal anak buah yg nak kahwin..hahaha..
Nasib ler dpt makcik mcm den nie hah..hihi...

Walaupun nampak je bulan 3 tahun depan mcm lambat lagi kan..
Sebenarnya terasa mcm sebulan aje tau...
huhu.. sebab nyer byk benda yg nieyl prefer buat DIY..
so,benda tuh makan masa yg lame untuk di siapkan..
nanti nieyl update ape plan nieyl..

seindahcerita: skrg tgh pk nak wat tag..

6 comments:

  1. Kalau DIY memang kena sedia dari sekarang Nieyl
    Kakak yg suka kalau DIY menepati apa yg kita mahukan
    Citarasa apa dpt dibuat..

    Untunglah anak buah Nieyl tu kan.

    ReplyDelete
  2. ishhh...tinggal brp bulan jer tu...memang kena cepat...nanti yg kita berkenan dah ada org booking...

    ReplyDelete
  3. Utk org yg tangan pengkau mcm akak nie xde istilah diy..order je semua..hehee

    Dh besau dh anak buah nieyl..nak kawen dh..bestnye..

    ReplyDelete
  4. pejam celik pejam celik dah tiga bulan..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...