Luahan hati

Salam..
Selamat petang..
petang2 baru berkesempatan nak update..

"kadang-kadang niat kita adalah untuk mencari rezeki yang halal,
tetapi selalu dimalukan walaupun kesilapan dan kesalahan itu
bukan datang dari diri kita sendiri..Ya benar, setiap rezeki yang Allah beri..
pasti kita akan diuji"

"kesian en.suami,walaupun kesilapan dan kesalahan itu bukan datang dari dia,
persepsi orang tetap buruk akan service yang beri,
 di malukan walaupun perkara yang terjadi bukan datang dari nya"

"menurut kata en.suami,dia tidak kisah jika kesilapan dan kesalahan itu
datang dari dirinya sendiri, tetapi demi menutup kesilapan mereka sendiri..
mereka meletakkan kesilapan itu pada en.suami"

"Tak apa, Allah itu lebih mengetahui segala-galanya"



seindahcerita: belajarlah perbaiki diri sendiri..

1 comment:

  1. sabar... pasti ada hikmah di sebalik semua tu.
    aida pun kalau disalahkan bukan sebab diri sendiri, sure bengang.
    but zaman skang ni, tu la byk berlaku kan?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...