13 October, 2014

Business Terbaru : Pandora's

Salam..
Selamat Pagi semua..
Hari pertama try minum pearl kacip fatimah..
hihihi..sebenarnyer kan..perut tengah lapar..
pagi tadi tak sempat nak makan..
Sbb pagi2 bos dah mai masuk opis..hihi..

Oklah nieyl just nak share jer..
business part time terbaru nieyl..
Now,nieyl try jual pandora..
tapi bukan la yang ori tuh...
Rasa nyer ramai dah jual kat fb tuh kan..hihi..
Ape2 pun rezeki masing2..

Nieyl jual ala pandora..
Mampu milik.. :)

Kalau nak cuci-cuci mata sila kan la..
boleh like page nieyl..










Pertanyaan lanjut boleh emel kat nieyl..
nieyl.puteriimpuan@gmail.com
atau
pm kat fb k..

seindahcerita: lip lap..lip lap... :)

4 comments:

  1. cantikkkk..sukenye pandora...tp masih setia dgn thomas sabo..

    *setia la kengkonon..kang nnt akak gie terjah page nieyl..kihkihkih*

    ReplyDelete
  2. comelnya, ada hello kitty kecil... berapa ni harge dia nie? menarik.... :D

    ReplyDelete
  3. Wow!! kakak dan anak-anak semua suka pandora ni Nieyl
    Kami baru beli bulan lepas...
    Cantik kan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)