Burger edisi sendiri

Salam..
selamat pagi...
minggu nie kerja hanya 4 hari sahaje..hihi..
Tak berapa nak best sgt..sbb jatuh di tengah..hihi..
Apa-apa pun ari rabu dah ade plan dah...

Nieyl nie mmg jenis yang jarang wat bekpes..
Sbb en.husband jenis yang tak makan pagi..
lagi-lagi kalau ari minggu..cuti..
memang bangun lewat ckit laaa..

So,semalam buat bekpes..
burger edisi sendiri..haha..


Memang terbaik lahh..
Makan pagi..tengah hari tak makan dah..haha...
memang kenyang..hihi..
cuba laaa... :)

seindahcerita: bos cuti arini..:)

5 comments:

  1. Kakak selalu juga buat macam Nieyl ni utk bawa bekal anak dara kakak ke sekolah. Senang dan kenyang itu yg pasti..

    ReplyDelete
  2. Makanan simple je kan tp die punye kenyang smp ke ptg pun boleh..

    ReplyDelete
  3. double lagi tu... mesti sedap abes ni...

    ReplyDelete
  4. terbaik!!!!
    kalau bigmac :-)
    kenyang nyer confirm sampai ke tghari, kan?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...