Pengalaman yang berharga

Salam..
Selamat Pagi Semua..
Seharian semalam tak up entry..
maklum lah isnin..haha..

Weekend lepas nieyl berpeluang untuk jaga tsaqif..
sbb mommy dia ade job part time..
pagi tuh hantar dalam kol9 cmtuh..
tgh hari camtuh dah amek dah...

Skrg nie tsaqif kalau minum susu, dah x nak org pegangkan dah..
die nak pegang sendiri..die tepis tangan mama dia x kasi pegang..

Bila dah kenyang minum susu..time to sleep..
wah..bukan men senang ati anak teruna nie ya...

bila dah bangun tuh, ajak main pulak..
dia xnak baring..die nak org cakap ngan dia...
sembang ngan dia...amboi...tsaqif...

Walaupun beberapa jam jaga tsaqif..
pengalaman tuh mmg sgt teruja...
sbb x penah jaga anak kecil kan..
Thanks jugak kat mommy tsaqif sbb caya kat mama nieyl..
tok jaga tsaqif..so, far..die kenal la mama dia nanti kan.. :)

Oklah nak cter tuh je..tapi nanti ada lagi satu tsaqif nak share...
next time pulak yea..:)

P/S: semoga Tsaqif menjadi anak yg soleh dan bijak yea sayang...

seindahcerita: hari pertama UPSR

8 comments:

  1. mesti x rasa masa cepat berlalu kan... comey sungguh Tsaqif skng ni...

    ReplyDelete
  2. muahaaaa muahhhhh kat pipi dia.geram acik tengok

    ReplyDelete
  3. Cantiknya mata dia..
    Seronok dpt gomol baby macam Thaqif ni kan Nieyl..

    ReplyDelete
  4. bagus nieyl tak kekok jaga baby kecik....mudah-mudahan tulus hati ngan ikhlas hati nieyl jaga baby tsaqif Allah permudahkan rezeki nieyl timang baby sendiri.....

    ReplyDelete
  5. Jadi baby mmg best kan...
    Minum susu....tido...baring2 tgk TV..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...