Bila En.Suami buat Kuih

Salam..
Selamat Pagi semua..
Sebelum kita berbicara lebih jauh lagi..
nieyl nak ucapkan takziah kepada semua anak kapal,serta ahli keluarga MH17.
Semoga tabah menghadapi dugaan Allah ini..

Oklah berbalik pada tajuk atas tuh...
Last week tapi x igt ari apa..
en.suami nie rajin sgt nak buat kuih..
pada masa yang sama bini nyer nie mata dah x leh nak bukak..
Sbb esok hari nyer keje..

Skali en.suami kata xpela..die buat..
memula tuh aik biar betul..
haha~tapi xpela..biar je la die buat..tgh rajin tuh kan..
dapat lah 4 5 balang...:)


seindahcerita: ada lagi 2 jenis kuih tak buat lagi nie..

7 comments:

  1. Untung Nieyl dapat en suami yg rajin buat biskut.. en suami akak rajin mengemas rumah jer.. :)

    ReplyDelete
  2. untungnye suami tolong buat kuih.suami akak mmg tak penah lg la tolong buat kuih raya ni.tolong masak basuh baju tu ada la

    ReplyDelete
  3. untungnye husband nieyl leh wat kuih...hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhh untung nyer....Alhmdlh...

    ReplyDelete
  5. saja mai singgah blogwalking dari blog MiaLiana.Selamat Menyambut ramadhan ke 23 naa..MiaLiana rajin kumpul LINK blogger2 lain.membuatkan kita semua lebih dekat antara satu sama lain... ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...