07 July, 2014

Anak Ke-6 Didie Alias

Salam..
Selamat Pagi semua..
Pagi isnin biasa la kan mood cuti masih berbaki org kata..
So,pagi nie jom kita cuci mata tengok sesi fotografi baby kepada didie alias..













Skrg nie dah jadi satu kebiasaan kan..
Pasangan yang menimang cahaya mata membuat fotografi anak..
Insya'Allah kalau di izin kan nieyl menimang cahaya mata nanti..
mungkin nak buat jugak la..hihihi~teringin la pulak kan..:P


Terbaru, Didie Alias merakam saat manis bayi lelaki yang baru
dilahirkannya minggu lepas iaitu Muhammad Dayyan
dengan menggunakan khidmat photographer
profesional, Amalina Tuna Photography.

Kalau ada yang berminat nak rakamkan fotografi anak2..
boleh lah hubungi Amalina Tuna Photography nie :)

facebook
website

8 comments:

  1. comey..msti kecik masa lahir nii....gmbr pon cntek..

    ReplyDelete
  2. Assalam..

    Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)

    p/s - dayyan comel sgt. Moga jadi anak yg soleh kelak. Aamiin :)

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  4. comel..

    ika dtg singgah dari segmen kak mia..:)

    selamat berbuka puasa ye..:)

    ReplyDelete
  5. Comel gile kan!! skrang ni trend org buat newborn photoshoot..teruja plak akak tgk...ni rase nak beranak lagi sorang ni haahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)