Angan-angan mak kiah!

Salam..
Selamat Pagi...
aish...perut meragam pulak pepagi nie...
x senang duduk di buat nyer...

nieyl ada cter kan yg masuk kelas menjahit..
kelas pertama adalah belajar mengukur dan potong pola baju yea..
berjaya...tapi masalah nyer next session tak dapat join..
sbb EL (tidak sihat) .
jadi nyer angan-angan mak kiah ler...
Tak abis belajar..:P


seindahcerita: menghantar baju kat orang lagi lerr..:P

6 comments:

  1. oh.. dah belajar buat pola.. senang la.. boleh dah try test buat baju...

    ReplyDelete
  2. Tak pe lama2 ok lah Nieyl.. Moga berjaya..

    ReplyDelete
  3. yang tu potong kain ke kertas?
    Hehe takpe yang penting pengalaman tu ada..

    ReplyDelete
  4. Untung kalau tahu menjahit ni...tak menang tangan org tempah masa nak raya...mashysukkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. Huwaaaa bestnyeeee..tgh mempertimbangkan samada nak masuk kelas menjahit atau x..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...