Tumit Tinggi

Salam..
Selamat Pagi...
Mate nie suke tgk benda2 yg cantik..
lelagi klu di shopping ke...
suke tgk kasut tumit tinggi..
dlm ati berbunga teringin nak pakai..
tapi bler dok tgk cermin..ish2..silap2..10x terseliuh nant..
haha~jadi,suke tengok jela orang pakai...
unik-unik design nyer..









Ade bran ke pakai...
boleh je pakai..tapi 10 mint je laaa...
hihi

Seindahcerita: seram tengok..mcm nak patah aje..

3 comments:

  1. akak dulu mmg pemakai kasut tinggi yg tegar...almaklum laa dari akak belajar kat uitm dah dibiasekan pakai heels nie...akak kan amik kos secretary...tp start awal tahun ni akak dah pencen....dah tua dah tak larat nak berheels ni heheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nieyl sndr pun mase zaman2 remaje dlu..mmg suke pakai heels nie kak...tapi selepas dah kwen nie..badan pun semakin membulat..jadi,rase nyer dah x sesuai kot nak pakai heels nie..yela silap2 kang,tergolek..hihi~ skrg nie pun klu pakai pun heels 2 inci jer... :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...