Hijau Zamrud pilihan hati

Salam..
hye semua..arini tetibe nak share pasal warna pilihan..
sebenarnyer bukan la warna pilhan sgt..
ntah kenapa..bulan nie nafsu warna nie makin menyusuk di kalbu..

Actually,bulan nie nak beli kain wat baju kurung..
yela bekerja mmg 5 ari berbaju kurung...
so,mase duduk2 tu terfikir la..
warna ape yang masih x de dlm almari..

tup..tup...terpikat lak ngan warna hijau nie..
Ok nieyl share sikit pasal warna hijau nie..

Hijau nie orang panggil HIJAU ZAMRUD atau Emerald Green masih warna yg same..
Warna hijaun nie sesuai dengan semua tona kulit.
Warna nie boleh dikombinasikan dengan warna yang cerah ataupun warga gangsa..
Yang Penting
warna yang bertenaga dan menarik
Memberi keseimbangan dan keharmonian.

seindahcerita: nak carik kain warna hijau zamrud :)

8 comments:

  1. akak pun tgh nak cari kainwarna mcm ni buat baju, nak cr shawl halfmoon jugak hahahaha.. jauh cinta dgn warna ni .. cantikkan...

    ReplyDelete
  2. Salam Nieyl..
    cantik kan emerald green ni..
    intan pun suke gile kaler ni lately..
    sandals, handbag dan baju pun dah bli kaler ni gak..
    taste kite same la nieyl :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi~itula psl nyer...ntah nape..tetibe jer nak carik baju kain warna nie... :)

      Delete
  3. motif sbnr adlh nak cari kain warna hijau he3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...