18 September, 2013

Fizo dan Mawar

Salam..
Masih lagi mood meng'update..
tengah2 cuci mate tgk blog2 femes nie..
terbaca lak gosip mosip nie...

kata fizo kepada kosmo : Susah sebenarnya hendak dekat dengan dia (Mawar). Walaupun status saya sebagai artis. Dia sangat tegas dan komited pada kerjanya. Saya kagum melihat dia menguruskan perniagaan ibunya. Dia bukan jual mahal masa mula-mula saya ingin mendekatinya tetapi dia terlalu komited terhadap kerjanya

Kata Mawar : Saya tidak memandangnya sebagai artis tetapi melihat pada cara dia berniaga. Dia bersungguh dalam kerjanya. Pada masa yang sama, ibu merestui hubungan kami. Saya tidak pernah ada hubungan yang serius sebelum ini. Mama yang banyak nasihat saya supaya tidak terlalu garang dan dia juga melembutkan hati saya untuk menerima Fizo

Kesimpulan nye.. Kalau dah jodoh...Tidak akan ke mane..:)

seindahcerita: semoga semuanyer berjalan ngan lancar :)

sumber dipetik : beautifulnara 

12 comments:

  1. mesti jtuh cinta msa mula2 fareeda invite fizo utk iklan tu kan..hikhik..sama cntik sama padan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kan kak...same cantik..same padan...:)

      Delete
  2. akak suke dieorg nie..same cantik same padan...yg penting masing2 minat bisnes....moga panjang lah jodoh mereka....

    ReplyDelete
  3. lama x follow artis ni..haish..sibuk dgn tempahan..jap nk jengah beutifulnara jap..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi~yela..org bizi kan..hihihi
      nieyl pun xleh tinggal..hahaha~

      Delete
  4. agk2 nnt kite2 ni dpt jemputan x drpd depa? hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~bertuah nyer la klu dapat kan...hihihi

      Delete
  5. wuu kecewa.. fizo dah nk ada yg punya..:(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)