06 August, 2013

Baru 1 jenis :)

Salam..
selamat tgh arini..
ha..di saat ini nieyl dekat umah..
arini dah start cuti dah..

Nie baru lepas kemas umah,,
rebus kerang..potong ayam..
sgt2 penat...

Tahun nie klu ikut kan en.husband..
xnak wat kuih..nak beli aje...
tapi nieyl gedik..nak wat jugak...huhuhu~
ala..wat pun xde la byk jenis sgt..
janji de la buatan sendiri kan...
boleh bagi mak mertua ckit...mk ckit kn...
jdi laaaaa...

So,mlm tadi nieyl sempat buat cornfleks Madu..
dapat laaaa 7 balang cmtuh...
banyak?mmg pun nieyl wat lebih sbb nyer tiap2 tahun..
kuih yg paling awal abis adalag cornfleks madu nie...:)

So,klu ikutkan plan..
malam nie de 1 lagi jenis kuih yg nieyl nak wat..
nak tahu ape?
kena lah tggu k..

Pas zohor nie..nak g alamanda...
bawak ibu mertua g shopping..
arini menantu vs mertua...
hihihihi~
seindahcerita: seronoknyer nak raya...

8 comments:

  1. Selamat hari raya Nieyl.....
    Menantu pilihan gitu ;-)

    ReplyDelete
  2. kuih yg x jemu diamakn.. adik2 anak akak pun suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap2 tahun mmg akan buat pun..sbb itu adalah kuih paling simple nak buat...hehe

      Delete
  3. rajin buat kuih...selamat ari raya,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la rajin mane pun....selamat hari raya.. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)