|tak tahu nak simpan sampai bler|

Salam..
hye semua..mmg boring pun skarang nie..
sbb nyer keje nieyl terpakse ditunda ke petang ckit..
sbb de masalah dlm sistem..
so,xleh nak buat keje sementara nie..
sementara nak tggu pegawai tuh...
Jom tengok koleksi setem nieyl..
"kalau tak silap nieyl,ade 6 buku setem yg nieyl simpan"
"yang nie setem dari indonesia"
"yang ini dari senagpore"
"nie sebahagian dr setem malysia yang lame-lame"
"yang ini byk dr oversea mcm Australia"
"setem malaysia yang berkumpulan"
"setem malaysia yang ikut tema"
"yang nie pun setem lame2,xtaw la cop die tahun bler"

mesti ade yang tanya mane nieyl dpt setem2 nie kan...
nieyl mmg suke kumpul setem dr sekolah rendah lg...
kebanyakkan setem nie,sumbangan dr pak cik en.husband..
die penah belajar kat oversea..
lepas tuh, kakak nieyl..tempat keje die..
byk berurusan ngan negara-negara luar..
so,klu yang dlm malaysia..baru-baru tuh nieyl punyer sendiri...
pantang posman anta surat..
mmg abis kena gunting...hehehe~

seindahcerita: xtaw la sampai bler nieyl nak simpan..tok anak cucu...


7 comments:

  1. dulu2 kite rajin gile kumpul setem..skang nie mcm malas..buku setem tuh pun xtau mana pegi..hehe

    ReplyDelete
  2. simpan ajelah lgi lama lagi bagus tu!

    ReplyDelete
  3. sy pun suka kumpul setem.. ^_^
    tak tak sebanyak Nieyl..
    terus aje simpan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...