|Monday Blues|

Salam...
Selamat Pagi Semua...
Dah bekpes?
arini xde mood la...
monday blues..

sebab nyer HP nieyl tertinggal kat umah...
ntah mcner ntah ler tertinggal..
padahal rasa nyer dah masuk dlm handbag...
so,arini x leh nak call..xleh nak sms..
xleh nak whatsapp2..huhu~:(
boring nyer....

seindahcerita: rasa mcm nak balik amek hp jer..tapi rasa x berbaloi lak nak balik..hehe~

6 comments:

  1. tak keruan kalo tertinggal hp kannn?

    ReplyDelete
  2. @:: Mrs.Eady :: ish..tahu xpe...nak buat benda semua xde mood dah nie..hihi~

    ReplyDelete
  3. salam singgah..........

    sblm kuar mmg akan cek hp ada tau tidak....
    sbb tu mood dah hilang....

    ReplyDelete
  4. @Qhaifa Nur hihi~kebiasaan nyer cmtu lah la...tp x taw la arini mcner leh tertinggal entah..hehe~

    ReplyDelete
  5. alah nieyl, kalo akak mmg akak dah tak keruan dah...sanggup ni start enjen keter pi amik enset ekekeekek tapi ye laa umah akak dekat....

    takpe2, ko belatih jadi budak baik arini takde henset okey heheeheheh....tapi bagitau awal2 ngan hubby, kang die marah lak sms2 die ko tak jawab kang.....

    ReplyDelete
  6. @lieyalatif hihi~itu la...xpela arini kena jadi budak yg sgt baik..hehe~ nieyl dah call hubby dah..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...