11 October, 2012

|mak mertua nak mai umah|

Salam..
selamat pagi khamis semua...
sume dah start nak wat keje yea..
nieyl baru nak start enjin nie..hehe~
panas kan dlu...baru leh mula kan perjalanan arini..hehe~
lepas wat entry nie..baru leh BW :)

Petang semalam hujan turun sampai ke malam..
smpai tdo la hujan masih x berhenti lg..
syok gler tido..jimat mlm td x on air cond..hehe~
so,smlm petang2 nie...
tetibe nak makan petang...
kebetulan anak-anak buah lepak kat umah..
 so,watkan air teh O panas..
ngan roti telur...abis~:)

Malam tadi mak mertua nak mai umah..
tapi kebetulan lak nieyl ngan en.husband nak keluar ke bangi...
so,arini nak dtg yea..kebetulan..arini pasar malam kan..
hehe~petang karang nak beli ape yg patut laaa...
igt nak masak mee goreng...ngan goreng kuih donat ngan karipap ckit...

seindahcerita: mak mertua kate saje nak dtg umah..nak tgk umah baru yg cantik tuh..haha~

10 comments:

  1. wah.... mesti seronok kan bila parent nak datang rumah.. berusaha nak sediakan juadah untuk dorang..hehe bestnya...

    ReplyDelete
  2. mak metua i kalu datang umh, dia yang bawak lauk. sbb dia tau menantu hantu dia ni tak masak punyer. hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. akak dah tak berdebar mak mertua datang sebab hari2 dia kat rumah akak...

    ReplyDelete
  4. kalau sesekali mak mertua nk dtg mesti debar kan..nak2 yg baru2 kawen mcm nieyla ni hehee...kalo blh semua nk perfect..kan..?

    ReplyDelete
  5. wahhh best tu mertua datang....tapi kalo akak akak gelabah sbb pikior ape la nak masak haahahahaha...

    ReplyDelete
  6. kita pun nak datang tengok gak umah cantik dia tue..

    ReplyDelete
  7. besh kn klu de umh sendri..then sometimes MIL n FIL dtg umh..kelam kabut fkir nk msk pe kn..

    ReplyDelete
  8. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)