|Nak cantik kan umah plak pas nie|

Salam..
Mood raya semakin pudar dah..
yela dah nak abis syawal dah kita nie kan..
so,nieyl pun skrg nie dah beralih arah...
otak sekarang nie pk nak cantik kan umah..

cat rumah..
beli perabot..
beli lampu..

ish..mcm2 la..
klu ade duit la..
bukan la wat serentak..
wat ckit2..

sebab nyer nak wat rumah cantik..
sementara xde baby lg nie kan..
kang dah de baby..mase tu dah makin kurang...

skrg nie umah nieyl dinding color mcm kat bawah nie
:
mmg dah cantik dah kan...:)
huhu~

seindahcerita:ish!klu en.husband tau nie..gugur rambut die

1 comment:

  1. cantiknya.. ala² macam warna rumah akak, tp akak biru muda... hubby tak bagi sangat gantung² frame ni .. rosak dinding huhuhuhuhu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...