|My Bf Forever|

Salam..
Selamat petang semua..
beruntung rasa diri nie..
sbb memiliki seorang kawan baik..
bukan takat kawan..
bagi nieyl die sebaik-baik kawan la...

bcoz nieyl kenal ayune nie dr umur 6 tahun...
die satu tadika smpai la tingkatan 3..
lepas tuh die masuk sekolah teknik..
sampai SPM..

walaupun x same sekolah..
still rapat..sehingga la ke hari ini..
boleh di katakan die best in the world la..
kiteorg dah mcm adik beradik x serupa..
family pun kenal antara satu same lain..:)

jom layan gambar yg nieyl selongkar dlm external td..huhu~
"klu x silap gmbr nie tahun 2010,tgh lepak kat jambatan putrajaya"
"mase ni gak la testing camera baru beli"
"ha..gambar nie first time bawa ayune g umah my uncle tok tahun baru cina"
"ayune bkn saje tempat luahkan mslh..die jugak tulang belakang yg sgt baik"
"ayune sentiasa berada di sisi nieyl bler di perlukan"
"cantik x baju ayune?hehe~kain tu nieyl sediakan..die tempah"
"kenangan waktu outdoor majlis tunang tahun 2011"
"masih mengekalkan pengapit yg same,mase nie bersanding belah lelaki"
"kenangan berdua,TQ ayune..TQ forever"

Orang kata nak cari kawan susah..
tapi nak carik musuh mmg senang..
semua tuh betul..
kalau kawan pun,hanya ade 1 dlm sejuta..
ku bersyukur..
TQ ayune :)

seindahcerita:kalau ade jodoh,ayune akan jdi my biras..haha..:P

2 comments:

  1. Betul3..kawan ssh senang sgt ssh nak dpt...moga2 berpjgan persahabatan kamu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...