|Dari pegawai ke cleaner|

Salam..
Selamat Malam...
mesti pelik kan?
tetibe mlm nie nieyl update n3 ..
jarang sekali nieyl nak update n3 memalam...
huhu~
arini terajin lak...

Isnin (semalam)
en.husband offday..
so,die dok la umah...
isteri nyer nie kuar bekerja...

wah~balik aje keje..
rumah sgt2 bersih...lantai berkilat..dapur sgt bersih..
bilik2 pun same...
wah!bangga sekejap...
x sangka btl.en.husband rajin wat keje umah...

Alhamdulillah...
TQ Ya Allah..
kurniakan suami yang bertimbang rasa...
siapa kata lelaki x leh buat keje umah kan?..
hihi~tapi buat keje time isteri xde umah..
klu ade umah..mmg xde makner nyer la yea...hehehe~

p/s: klu mcnie..ari2 nak keje..xnak cuti..blh x?hehehe

5 comments:

  1. newly wed ya... tahniah... selamat pengantin baru. tak terlambat kan.. :) bertuah sis.

    ReplyDelete
  2. @Maria Menado~ hehe~org kate usia perkahwinan masih muda..hehe~ tQ dear...:)

    ReplyDelete
  3. Senang hati kan kalau dapat suami ringgan ulang ni.... tu baru tgl pergi kerja dah kemas rumah.. lantai berkilat .. kalau tgl berhari².. mau en. suami cat rumah hihihihihi

    ReplyDelete
  4. @Masya haha~taw xpe..itu pun ari ahad nie die dah plan ajak cuci tingkap ngan kipas kat umah...huhu~ die sgt pembersih..kdg2 kite yg tgk pun letih..hahah~

    ReplyDelete
  5. suami akak pun lg suka mengemas dr akak ni..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...