27 July, 2012

|rasa sangat kan!hahaha!

Salam Jumaat Semua...
wah!bagi yg keje gomen mesti suke kan..
smlm da gaji..arini lak jumaat..
shopping...:)

Orang kata kalau tak kena batang hidung..
kita tak tahu apa rasa kan..
nie lah die...
perkena sudah nieyl pagi tadi..haha

tgh malam tadi..
nieyl kuar ngan en.husband..
duduk kat mamak ngan bff en,husband ngan wife die..
so memula tuh order la air jer..
tetibe tgk en.husband order megi goreng..
teringin lak nak rasa mee goreng mamak yg org slalu dok order tuh..

ha..nie la rupe mee goreng mamak kat cyberjaya tuh..
same lak warna die nyer..haha
:
:

memula tgk rupa alahai...
sedap ke idak nie..
org kate jgn nilai dr segi rupa kan..
ok la...nieyl cube la...
Peh!terbaiiiiikkkk lahhh...
rasa nak buang ade lah...

sebab xleh masuk tekak la...
en.husband kate kalau dah tekak tuh jawa..
mane leh terima mamak..
hahaha~sbb nyer..nie kali pertama nieyl makan kat mamak nie...
sungguh menghampa kan..no more next time...
huhuhu~

p/s: sahur pagi nie sardin,sup kentang ngan telur dadar :)

7 comments:

  1. selalunya kalau gie mamak, zana hanya order roti canai jer.. yg lain2 tu x pernah try.. sebab takut x kena dgn tekak.. hihihi..

    eh, zana pun jawa.. samalah! hihihihi..*dah macam jejak kekasih lak..

    ReplyDelete
  2. akak paling suke megi goreng mamak...tapi tgk megi goreng mamak ko nie nape lain mcm jek kalernye nieyl ekekeekek....

    ReplyDelete
  3. @Zana Adieyza hahaha~itu ar psl nyer...nieyl pun baru jer try..

    wah!org jawa jgk yea..same ar kiter...

    ReplyDelete
  4. @lieyalatif taw xpe kak..tapi x abis pun..x lalu ar kak makan...hihi~ no more dahhh...

    ReplyDelete
  5. selalunya mee goreng mamak sedap..alahai dik nasib tak baiklah smlm.
    sahur td pun akk mkn mee goreng mamak tapau tp sedap fuhh nasib baik!

    ReplyDelete
  6. hehehehe
    maknanya x sedap ke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)