|mata ku konfius|

Salam Khamis...
Selamat Pagi semua...
(..tinjau tingkat..)
kat luar ujan lebat nyer..
patut la mate ku konfius..
Nak buka ke nak tutup...hahaha

Actually,malam tadi sampai ke umah lewat dlm kol12..
badan sgt penat..sbb itu la klu waktu keje x suke kuar2 nie..
Tapi tuntutan suami ku...harus n wajib di ikut...
lgpn,benda baik kan..lg wajib...
hehehe..

Pas Maghrib terus ke umah mak mertua...
pick up grandmother...
n gerak ke Salak Tinggi ke umah Pak Long en.husband..
pergi 2 kete...
other one ayah mertua ku ngan adik ipar ku yg bru kawen tuh..

Ke umah paklong tuh..
biasa la kan...baru2 kawen..
kena g umah sedara mara...'
berkenalan dgn lebih mesra lg la org kate...:)

So,ramadhan nnt plan nak berbuka kat kg ayah mertua lak..
kat Beranang.. =)
alahai..mate nie...wake up...wake up...

p/s: mlm nie ayah mertua ajak makan luar..=) tak berasap lg la dapur aku mlm nie..

3 comments:

  1. bestnya makan ngan ayah mertua...
    anum pun x hbs lagi kenal2 saudara-mara

    ReplyDelete
  2. Takpe untuk mengeratkan lahi hubungan...

    ReplyDelete
  3. meriah la ramadan dan raya kali ni ye sb dah berdua..thn dpn bertiga lak..aminn!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...