|last warning|

Salam..kembali....
mengantok plak pepagi jumaat nie...
yela..smlm tdo kol2 pagi..
mahu x nyer kan..
haha~untuk tidak terlelap..
wat entry laaa...

bebaru nie..en.husband dah bising dah..
dlm almari penuh ngan tudung..
last week pegi beli penyangkut tudung..
sangkut la...skali sangkut...
amekaw!
huhu~en.husband dah kasi last warning dah..
No ..tudung-tudung lagi pasnie...
(..sentap..majuk..)

aku nie mmg gler tudung,baju kurung,kasut,beg ngan kerongsang2 nie..
itu jer lah yg aku suke...hehe..
klu dah kena sekat..
mmg x hepi ar tiap2 bulan...

dlm ati..(..beli dlu baru ckp la klu cmni..)
dah beli x leh nak pulangkan...hihihi

p/s: aku :ala..tudung xde la mahal sgt pun...rm50 dpt 2 helai..hehe..
husband: rm50 tuh leh beli makan 3 ari tahu..hihihi.. 
aku : (..sentap..majuk..masuk bilik..)

3 comments:

  1. banyaknya tudung..leh jual tudung..XD

    ReplyDelete
  2. wani pun suka sangat membeli...nasib setakat ni husband ok jer xder kata apa2 lagi...tambah2 bab2 brg qalief kira nak membeli jer huhu

    ReplyDelete
  3. ala takper demi kebaikankan... tapi susah gak nak kata tak belikan kalau dah baju der tudung tak kena tak boleh gakkan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...