|minggu bangun awal|

Salam...
dah kenyang?hihi..
bg yg berpuasa..selamat berpuasa yea...
Ini lah die bila berkahwin dgn mereka yg bekerja shift..
Tapi Alhamdulillah en.husband hanye ada 2 shift..
shift pagi kol5 atau 6 pagi...balik dlm kol1 atau 3 atau 4
bergantunglah klu xde kapal delay..awal la balik yea...:)

kalau shift ptg dalam kol2 atau 4...balik dalam kol11 atau 3 pagi..
itu pun same jgak klu xde kapal delay...
en.husband keje di KLIA
sbg pegawai catering :)

so,this week kena bangun pagi ckit...
sbb en.husband shift pagi masuk kol5 pagi..
dalam pukul 4.00 tuh dah kena bangun..
wat air...ngan ape2 yg patut lah..
p/s: lepas je en.husband g koje..sambung tdo..hehe..bangun semula kol6 g keje...

2 comments:

  1. awalnya kena bangun, tapi tak pe lah, besar pahala tu siapkan sarapan utk hubby...

    ReplyDelete
  2. @wahidaAlhamdulillah kak..moga2 berpanjangan la....:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...