|friends|


Selamat Pagi..
Sekian lama x update blog nie..
kerana kesibukan wedding..
Alhamdulillah..segalanyer berjalan ngan lancar..
Tetibe pagi nie nak cter pasal kawan..
Dalam bahasa English friend lah...
dlm bahasa lain aku x tau la..

Dalam dunia nie...
Semua kite nampak sama..
Sekali pandang la..
Ada yang dua kali pandang..
memang x mungkin sama lah...

Yang sama hanya lah warna rambut...
itu tak termasuk lah yang warna-warna tuh yea..
Tapi untuk kenal hati budi kawan kita tuh...
bukan lah sehari dua...
Sebab kalau sehari dua dah boleh jadi kawan baik...
bagi aku la pelik..sbb nak kenal ati budi yang sebenar..
Sangat lama...kdg2 bertahun kawan pun..
belum pasti kita kenal kawan kita tuh kan..:)

So,berkawan la dengan semua orang..
kenal hati budi sebenar..
baru lah boleh naik taraf sebagai kawan baik..:)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...