|sekali lagi die wat hal|

morning...sori la mood arini x berape nak ok la...
sebabnyer..internet kat umah aku dah 3 ari x berfungsi..geram jer aku rasa...
klu u all nak tahu..Internet nie lah kawan aku..kawan baik..
sebab klu xde,rase mcm x lengkap ar..sbb rutin aku mmg dgn internet nie...
bler xde..aku dah x taw nak wat ape...sbb aku jarang tgk tv nie...
ish..xmo lah marah-marah..kang tua lak aku nie sebelum usianyer..
hihi..xpela..pasal internet tu aku dah pun call 100 tuh..
so,die de la bg aku langkah2 yg perlu aku buat balik umah karang..
if x berjaya,baru dieorg anta org dtg baiki..
adeh..abis duit aku...hihihi..

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...