|Dah Jumpe Dah|

Alhamdulillah..solat zohor dah terlaksana tok arini..
tadi mase tgh On the way balik dari surau..
Tertibe dapat idea nak wat new n3..
Ish..mcm2 la aku nie..(tu la,idea dtg tetibe jer)

Aku rase dah mcm tulis novel la plak..
Kena carik idea bru leh menulis..hahaha..
xpe2..lupe kan ape yg aku bebel kan tu..
Ha..nie last week aku kuar..klu ikutkan..
Nak g tgk HMM kat alamanda..

Last minit cancel..
aku terus ke Bandar Kinrara..
Sebab nak carik kedai bahagia furniture..
Teruja gak la aku..
Sebab Perabut dlm kedai tu mmg cantik2..
So,aku dah pun wat keputusan nak beli set katil..
kat ctu..so,ari sabtu nanti baru aku g kedai tu balik..
n bayar cash..Alhamdulillah..
Akhirnyer jumpe gak yg berkenan di hati..

2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...