|500 post|

Rasa nyer pagi nie masih belum de n3 dr aku kan..
first sekali nak say morning guys..
Kepada yang sudi jalan2..singgah2 kat sini..
Ada yg rajin komen tu terima kasih byk2..
Teruskan la komen2 n3 aku nie k..

Pagi nie terkejut aku tgk..
bilangan post aku..
Ish..dah capai 500 n3..
Cepatnyer..ape2 pun..
Aku bangga dgn diri aku..
Sebab akhrnyer aku berjaya..
Menadaptasikan ape yg berlaku pada aku..
Di dalam blog nie n share ngan blogger2 len..

2 comments:

  1. tahniah....hehehehe...seronok tak rasa post entry dah cecah 500?


    NEW ENTRY: Aku budak kampung

    Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

    ReplyDelete
  2. Hahaha..seronok gak kak...sbb mcm x caye je..yela..klu dah tulis n3..xkan bace balik n3 yg pernah dipost dlu..kekeke..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...