Era.fm

Selamat pagi..
Bersemangat pagi nie..(pagi jer..kang naik tgh ari dah lembik)
Hehe..nie nak crita ckit nie..
Sejak2 dah pakai keta nie..
Amboi..pagi..ptg siang malam..
Dok pasang ERA..radio len x moh da..
Bkn x sudi..tp yg clear pun..
ERA jer~

Nie ckp psl ERA nie kan..
Aku mmg suke dgr Riuh Pagi Era tu..
dok dgr crita pak nil,rayy ngan haniff..
kdg2 tu klu yg kelakar tu..
Sampai aku dlm keta pun dok gelak sorang2..
Nasib baik la org x kata aku nie gila..

Lagi 1 yg aku suke pagi2..
Dgr renungan di ERA..
Kdg2 tu aku suke amek ayat2 pepatah..
n aku post kat FB..berkongsi ilmu..
So,aku akan teruskan dengar ERA..
Layannn~~~


2 comments:

  1. dni suka dengar hot fm sebab nak dengar panggilan hangit hehe

    ReplyDelete
  2. Oh..kte pun klu naik kete member dgr hot fm gak..tp lebih ke era..hehehe..suke dgr Can I help u..heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...