Kisah di ari sabtu~~

Ari sabtu g kenduri kahwen member..
Kat area2 tempat tinggal aku gak lah..
Tapi xsempat nak amek gambar..
Sebab 1 rmai sgt sedara mara kat umah die tu..
Ruang pelamin x berapa nak besar..

Lepas tu die sanding lambat sgt..
hehehe...lepas aku makan..
lepak jap ngan kawan2..
dalam 1 jam gak ar...
lepas tu baru balik...
Gambar2 pengantin de kat member aku..
Nanti de mase nanti aku post kat cnie..

Kebetulan jumpe member sekolah lame,
Die pun nak kawen gak dlm bulan 2 thn depan..
Nampak nyer kena kumpul wet nie...
Nak beli hadiah lagi..hahahah..

*tunggu turn aku plak yer nanti

2 comments:

  1. ouhh x sabar nk tggu miss sukasih nya wedding.. ngee~

    ReplyDelete
  2. Aten:tunggu yer...klu dekat leh dtg cnih...huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...