31 May, 2019

Buah -Buahan Bersama Asam Boi

Buah -Buahan Bersama Asam Boi | Sekarang ni apa sahaja boleh divariasikan terutama sekali makanan. Bila berpuasa ni apa sahaja yang lalu di wall facebook / IG semuanya nampak sedap dan mudah tergoda. Padahal hari bukan puasa ok aje, tak teringin pun nak makan. Last week nieyl ternampak kawan nieyl up dia jual jeruk mangga dengan kedondong aduhai, terus order 2 bekas untuk makan berbuka. hihihi..


Ini mangga 


Kedondong

Sebekas kawan nieyl jual RM5, mangga nieyl tak berapa sangat tapi kedondong muda tu memang sedap,rangup memang makan tak sedar dah habis satu bekas hahahaha.. husband dah jeling-jeling sat lagi sakit perut baru tahu dia kata....Dah habis dah pun...lambat bagi nasihat suruh berhenti makan :P

5 comments:

  1. Masuk sini ngencesss uii...dapnyaaaa lahaiiii

    ReplyDelete
  2. Buah-buahan masam makan dengan asam boi memang sis pun tak tolak Nieyl..
    Suka sangat.. Kedondong belum cuba lagi tapi biasa mangga atau jambu batu kann..

    ReplyDelete
  3. Bulan puasa semua nampak sedap.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)