07 January, 2019

Souvenir From Thailand

Assalamualaikum..hujung-hujung tahun lepas biasa ramai yang ambil peluang untuk pergi bercuti ke luar negara kan. Nieyl tak ada plan pun last year nak pergi mana-mana lagipun tahun lepas dan tahun 2019 ini adalah tahun yang memerlukan pengorbanan duit yang banyak untuk beberapa perkara yang lagi penting dari pergi jalan-jalan walaupun hati meronta-ronta nak berjalan. 

Ok tolak tepi cerita nak pergi jalan-jalan tu, walaupun masih tidak berkesempatan nak pergi jalan-jalan setiap pengorbanan tu pastinya ada hikmah kan..last souvenir untuk tahun 2018 yang nieyl dapat hujung tahun lepas dari Krabi, Thailand

Sekarang ini kan viral pasal susu tiub ni, pernahlah rasa nak cuba beli dan rasa tapi asyik tak berkesempatan je nak beli. Rupanya ada orang nak kasi souvenir hihihi..Alhamdulillah ada pelbagai perisa. Itupun nieyl tak buka semua lagi, baru try strawberi punya. Sedappp... Boleh makan dengan biskut, roti , aiskrim dan yang penting sangat mudah di bawa ke mana-mana ๐Ÿ˜Š


8 comments:

  1. wah sedappppp...walaupun tak pernah try..heehe

    ReplyDelete
  2. Best betul banyak dapat souvenir...orang memberi kita merasa kan...

    ReplyDelete
  3. ihooi ini yang viral tu.. bestnyaa org kasi souvenir benda tu.. ritu ada nampak dijual kt kedai runcit depan rumah ni. few days tngk habis da.. laju sungguh. hehe..

    ReplyDelete
  4. souvenir yang ohsem.. Selalu juga nampak susu tiub tu cuma tak pernah jumpa lagi..

    ReplyDelete
  5. alahai...
    ari tu member ke hatyai, lupa kirim, nieyl.
    tak teringat. kirim pes tomyam jer.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)