28 January, 2019

Bila Sel-Sel Otak berhubung

Bila dah lama tak update blog ni nak dapatkan balik mood blogging tu Ya Allah..susahnya..itula bila cuti lama-lama.Solute dekat korang yang sentiasa ada mood update entry setiap hari tau. Petang-petang ni nieyl saja je nak share video adam yang suka main dengan lego ni. Dah macam-macam benda yang adam buat dengan menggunakan lego ni..Antaranya jambatan, pistol dan lain-lain. Leka betul dia kalau dapat main lego. Kata orang kalau budak suka main lego ni dia seorang yang kreatif dan daya imaginasi nya tinggi. Ellsa pun rajin juga main tapi lebih kepada mengacau abg adam hehehe.. Semoga Adam menjadi seorang yang soleh dan berjaya dalam hidup..Insya'Allah..




4 comments:

  1. Ada idea rajin, xde idea.. bersepah jugak blog. haha

    ReplyDelete
  2. aida ari tu sebulan setengah kot tak blogging, nak start balik tu mcm kekok.
    cuti skola.
    anak2 kat rumah, nieyl.
    camne la nak on laptop kan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)