10 April, 2018

Lempeng RM1.50 Mana nak dapat?

Jarang turun pergi ke cafe untuk breakfast ataupun lunch sebab nieyl bawa bekal pergi kerja. Cuma bila kawan-kawan set date nak makan sama-sama je nieyl tak bawa bekal. Jumaat lepas nieyl join breakfast dekat cafe pejabat. Jarang dah makan berat, bila dah sampai cafe dah tercengang tak tahu nak makan apa. 

Kawan yang lain order lempeng, kononnya nak beli kuih je makan yang ringam-ringan sebabnya ada lunch farewell jadi nak makan ringan-ringan je sekali order juga lempeng tepung kuah sardin..hehehe..

Serius macam tak percaya pula harga lempeng tu rm1.50 je..sebab nieyl expect dalam rm2.50 ke rm3.00 waaahhh...masih ada lagi makanan harga yang murah cafe putrajaya ni..Alhamdulillah..kekeke..next time boleh makan lagi...


6 comments:

  1. Gandingan yang ohsem nie.. lempeng dan kuah sardin.. Harga pun berbaloi..

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan lempeng! Buat sendiri tak jadi la pulak haha

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan lempeng. Kira murah la tu Nieyl.

    ReplyDelete
  4. sedapnyer lempeng...murah pulak tu

    ReplyDelete
  5. Murah! Melaka pun x semurah tu tau.

    ReplyDelete
  6. lempeng sini rm1.00 hehe biasalah kat kedah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)