26 March, 2018

CABARAN 14 HARI EUCERIN® PROACNE SOLUTION A.I. CLEARING TREATMENT BEBAS JERAWAT


CABARAN 14 HARI 
EUCERIN® PROACNE SOLUTION A.I. CLEARING TREATMENT

Sebelum-sebelum ini pernah nama produk Eucerin cuma tidak pernah sekali pun cuba tapi baru-baru ini nieyl berpeluang untuk mencuba dan merasai sendiri pengalaman menggunakan produk Eucerin . Untuk pengetahuan semua, produk Eucerin telah mengeluarkan produk terbaru mereka yang  di beri nama Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment. 


Ianya adalah pelembap untuk kulit berminyak dan berjerawat ini direka dan diuji khas untuk membersihkan pori yang tersumbat, mengurangkan dan menghalang kemunculan semula jerawat, di samping mengekalkan kelembapan kulit.



Antara formula yang digunakan
Formulanya terdiri daripada:

     10% Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu  AHA (asid glikolik), BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, P. acnes, dan menanggalkan sel kulit mati;
 Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah;
 Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar.

Sebanyak 94 peratus pengguna bersetuju yang Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment menghalang pertumbuhan jerawat baharu dan mengurangkan bekas jerawat hitam sementara 80 peratus pengguna bersetuju produk ini mengurangkan bintik putih, bintik hitam, dan mengurangkan jerawat yang bengkak.

Cabaran 14 Hari bersama Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment 

Ramai yang kata kulit muka nieyl ni licin, gebu dan tidak ada jerawat. Sebenarnya kulit nieyl ni jerawat dia halus-halus dan sangat jarang di tumbuh jerawat yang besar-besar. Bulan lepas ada 2 biji jerawat besar bila dah kecut, kesan parut masih ada.

So, bila dapat je produk ni nieyl terus apply dekat muka sehari dua kali iaitu siang dan malam. Rasanya tak sampai seminggu, kesan parut makin hari makin pudar sehinggalah hari ke -14 terus hilang serta merta..Yeayy..Akhirnya nieyl dah jumpa masalah untuk mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat.


Maaflah zoom muka besar sangat sebab nak tunjukkan keberkesanan tidak perlu risau lagi bila jerawat tumbuh semuanya akan hilang dengan menggunakan Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment . Selain dari jerawat dan parut hilang, ianya boleh mengecilkan liang pori di muka dan membuat kulit muka lebih licin dan bersih tanpa jerawat.

Kepada yang ada masalah jerawat,parut jerawat sangat rekemen Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment, korang pasti tidak akan menyesal malah terus jatuh cinta. 


Tentang Produk Eucerin®

Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment adalah sebahagian daripada produk penjagaan kulit komprehensif ProACNE**** yang terdiri daripada pencuci muka, pelembap, skrub, serum dan pelembap siang. Dapatkannya di farmasi seluruh negara dengan harga yang disyorkan iaitu RM62. Produk ini beserta produk lain dalam rangkaian yang sama kini tersedia dalam bungkusan yang diperbaharui.

Untuk maklumat lanjut tentang rangkaian penuh penjagaan muka ProACNE daripada Eucerin®, log masuk ke www.eucerin.my atau www.facebook.com/EucerinMY.

Tentang Eucerin®

Dilancarkan lebih 100 tahun lalu, Eucerin® adalah peneraju inovasi dalam sains penjagaan kulit. Hari ini, jenama ini telah menjadi salah satu jenama dermo-kosmetik yang paling dipercayai di dunia, dibangunkan dan disyorkan oleh ahli dermatologi, dengan disokong oleh kajian terperinci. Menggunakan pendekatan berasaskan sains, Eucerin membangunkan penjagaan kulit derma yang selamat dan efektif dengan menggabungkan manfaat kosmetik dan keberkesanan produk farmaseutikal. Jenama ini membuat pelaburan besar dalam kajian dan pembangunan diikuti dengan ujian-ujian ketat untuk memberikan pengguna produk penjagaan kulit yang inovatif dan efektif untuk kulit yang sihat di samping memberi penjagaan khas pada kulit untuk sekarang dan di masa hadapan.

1 comment:

  1. saya pernah pakai gak eucerin..tapi dia kata porduk organik gini amik 2 tahun untuk sembuhkan kulit kite..tu saya stop XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)